Barça

Leo Messi torna a Barcelona per enllestir la renovació

Al punt de caramel. L’astre argentí aterra avui, procedent de Singapur, amb l’objectiu de tancar definitivament el seu nou contracte, que el lligarà al Barça fins al 30 de juny del 2021

La renovació de Leo Messi es troba al punt de caramel, a falta dels clàssics serrells perquè l’argentí estampi la signatura més desitjada per tot el barcelonisme, una fumata blanca que es podria confirmar la setmana que ve, i amb la qual Messi seguirà lligat al club de la seva vida fins al 30 de juny del 2021 amb una clàusula de rescissió que augmentarà fins als 400 milions d’euros. L’argentí, de fet, arribarà avui mateix a Barcelona, acompanyat per Pepe Costa, assistent dels jugadors del primer equip, procedent de Singapur, on ahir va fer escala després de jugar contra el Brasil a Melbourne, en el que va significar el debut de Jorge Sampaoli com a seleccionador de l’albiceleste. L’Argentina, de fet, disputarà un partit amistós dimarts contra la selecció local, un enfrontament per al qual el 10 blaugrana ha estat alliberat per l’entrenador, juntament amb Otamendi i Gonzalo Higuaín.

Jorge Messi, pare i representant de l’astre argentí, fa uns quants dies que és a Barcelona, i tot indica que ha aprofitat per deixar pràcticament tancada la renovació, en espera que el jugador arribi a la Ciutat Comtal per enllestir la negociació amb el Barça i signar el seu nou contracte, una bona nova que Messi ja va deixar entreveure fa uns dies, quan va assegurar que el seu somni era retirar-se al Barça.

Casament i vacances

Un cop segellat el seu nou contracte, Messi i la seva família es desplaçaran fins a Rosario, on el 30 de juny l’argentí i Antonella Roccuzzo es casaran i després faran el viatge de noces. La parella, a més, celebrarà una altra festa de casament a la Costa Brava perquè hi puguin assistir aquells convidats que no es podran desplaçar fins a l’Argentina. Serà, doncs, un estiu d’allò més especial per a Messi, que, amb l’anell de casat al dit i la renovació sota el braç, el 12 de juliol es posarà a les ordres de Valverde per iniciar la nova temporada.

JA QUEDA MENYS

Jorge Messi ja fa dies que és a Barcelona tancant els últims serrells

UN ESTIU ESPECIAL

Després de signar, el jugador anirà a Rosario, on el dia 30 es casarà amb Antonella Roccuzzo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)