Barça

Mathieu, a prop de la sortida

Mercat. La premsa turca anunciava ahir un acord del francès amb el Fenerbahçe. L’entorn del jugador admet contactes i que li agrada la idea, però no ho dona per fet

Jérémy Mathieu té un any més de contracte amb el FC Barcelona, però després de jugar només setze partits aquesta temporada –l’últim, a Torí contra la Juventus–, no compta per a la direcció esportiva i abandonarà el club aquest estiu. El defensa francès busca equip i ahir la premsa turca informava d’un acord amb el jugador perquè fitxés pel Fenerbahçe. Segons l’entorn de Mathieu, no és cert que s’hagi compromès amb el club turc, però sí que reconeixen contactes i que el central, de 33 anys, valora molt seriosament aquesta possibilitat.

També s’ha relacionat aquesta setmana Mathieu, que en les celebracions de la copa guanyada contra l’Alavés es va acomiadar dels seus companys, amb l’Sporting de Lisboa. El principal problema en la marxa de Mathieu és que trobi un equip que li pugui pagar el que guanya al Barça. Perquè això sigui possible, el club blaugrana li haurà de donar la carta de llibertat i que el club que el compri no hagi de pagar traspàs. Mathieu va arribar al Barça l’any 2014 des del València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)