Barça

Denis Suárez afirma que seguirà

Resposta clara. El migcampista gallec, a qui els darrers dies s’havia relacionat amb el nou projecte de Monchi a la Roma, assegura que no té pensat canviar d’aires. “El meu futur està al Barça”, declara

Denis Suárez va ser clar ahir a l’hora de referir-se als seus plans de cara a la temporada que ve. “El meu futur està al Barça. Seguiré”, va dir el migcampista gallec en unes declaracions recollides per l’agència EFE.

La claredat de la resposta desactiva les informacions que l’havien situat en l’orbita del nou projecte de Monchi a la Roma. Una opció impulsada pel poc protagonisme que va tenir la campanya passada. Tot i això, Denis afronta la següent amb motivacions renovades. De fet, l’arribada d’Ernesto Valverde a la banqueta blaugrana li obre un nou escenari. “Espero que la temporada que ve sigui molt positiva per a mi”, va destacar.

El futbolista gallec està concentrat amb la selecció espanyola sub-21 per preparar l’europeu de la categoria. Un trofeu que afronta amb “ganes de disfrutar i de guanyar-lo”. També “com una petita revàlida”.

Denis va aprofitar per donar suport al seu company de selecció Yeray Álvarez, que ha hagut d’abandonar la concentració després que li hagin detectat una anomalia en l’última revisió del tumor testicular: “Desitgem que es recuperi aviat. Ja se n’ha sortit d’una i segur que d’aquesta, també, perquè és un noi fort.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)