Barça

“Serà un honor ajudar a difondre els valors del club”

Abidal, nou ambaixador del club. L’exinternacional francès va signar ahir l’acord de col·laboració que el converteix en representant del club en actes institucionals i de l’àrea social a l’estranger

Éric Abidal va ser presentat ahir com a nou ambaixador i representant del FC Barcelona. L’exinternacional francès i el Barça han segellat un acord de col·laboració a través del qual l’exfutbolista es converteix en la figura que representarà el club en actes institucionals i de l’àrea social en països d’Àsia, el Pròxim Orient i Europa durant els propers anys. “Com a ambaixador intentaré representar el club de la millor manera possible. Serà un honor fer-ho i ajudar a difondre els valors del FC Barcelona. Els valors són més importants que altres coses. I a partir d’aquí, lògicament, també parlarem d’esport. La meva història al club va marcar molta gent, tant en l’àmbit esportiu com en el personal, i des d’aquí intentarem fer aquesta nova labor de la millor manera possible”, va explicar el francès. Abidal va signar l’acord ahir a les oficines del club, amb companyia del president, Josep Maria Bartomeu; el director general, Òscar Grau, i el directiu Pau Vilanova.

Abidal, que va guanyar quinze títols amb la samarreta del Barça entre els anys 2007 i 2013 (4 lligues, 2 Champions, 2 copes del Rei, 3 supercopes d’Espanya, 2 supercopes d’Europa i 2 mundials de clubs) i que va disputar un total de 193 partits oficials, també s’unirà definitivament al projecte Barça Legends. De fet, Éric Abidal ja va jugar el clàssic entre el Barça Legends i el Real Madrid disputat al Líban ara fa un temps. “Com a Legend serà un plaer compartir moments amb exjugadors del club i poder difondre a l’estranger també d’aquesta manera els valors del Barça”, va afegir.

Abidal compaginarà aquesta tasca amb diverses activitats relacionades amb la FCBEscola.

LA FRASE

Intentaré representar el club de la millor manera possible. Els valors són més importants que altres coses
Éric Abidal

BARÇA LEGENDS

Abidal, després del clàssic jugat al Líban, passa a ser membre dels Legends definitivament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)