Barça

Refusen l’excarceració

Cas Rosell. La fiscalia refusa deixar l’expresident del Barça en llibertat per “risc de fuga”. Està en presó incondicional des del 25 de maig per haver blanquejat presumptament uns 15 milions

Els fiscals de l’Audiencia Nacional Vicente González Mota i María Antonia Sanz Gaite van presentar davant la sala penal un escrit en què s’oposen a deixar en llibertat provisional l’expresident del Barça Sandro Rosell perquè consideren que hi ha “un elevat risc de fuga”. També fonamenten la decisió en l’elevada gravetat de les penes –que li poden suposar nou anys de presó– i en el fet que Rosell té negocis en paradisos fiscals. A més, la fiscalia assegura que hi ha converses entre l’expresident del Barça i l’expresident de la Federació Brasilera de Futbol Ricardo Teixeira en què parlen dels llocs més segurs per eludir la justícia. Rosell està en presó incondicional des del dia 25 de maig.

La investigació de la Guardia Civil i de la Policía Nacional ha permès provar, segons la fiscalia, que Sandro Rosell va cobrar una comissió de 6.580.000 euros del frau de 14,9 milions, corresponents a la venda dels drets audiovisuals de 24 partits de la selecció brasilera de futbol a una empresa qatariana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)