Barça

Aliança pel dia mundial de l’accessibilitat universal

Acord. La Fundació FCB, el Barça, La Caixa, Mapp4all Universal Accesibility i l’Ajuntament de Barcelona sol·licitaran a l’ONU la celebració de la jornada

Jornada solidària a l’auditori 1899 del Barça, on ahir es va presentar un acord per a la constitució d’una aliança amb l’objectiu de promoure l’accessibilitat universal. L’aliança entre el club blaugrana, la Fundació FCB, Mapp4all Uniersal Accessibility, l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social La Caixa té com a objectiu conscienciar sobre la necessitat que tothom ha de tenir la mateixa accessibilitat, i per això volen demanar a les Nacions Unides que declari el dia mundial de l’accessibilitat universal, una jornada en què arreu del món es promoguin activitats i accions per sensibilitzar tothom sobre aquest tema. El projecte proposa la data del 30 de setembre del 2018 per celebrar el primer dia mundial de l’accessibilitat universal. De fet, el proper 30 de setembre volen celebrar la festa de l’accessibilitat universal i que sigui aquesta la data que doni el tret de sortida al procés oficial de la sol·licitud a l’ONU.

En l’acte, al qual van assistir Jordi Cardoner, vicepresident del Barça i de la Fundació FCB; Xavier Bertolí, director de l’àrea comercial i educativa de La Caixa; Josep Esteba, fundador i CEO de Mapp4all Universal Accessibility; Agustí Colom, regidor d’Empresa i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, i Emili Rousand, membre de la directiva del Barça, es va assegurar que s’obre ara un període de recollida d’adhesions per buscar el suport de ciutats, empreses i institucions que es vulguin sumar al projecte. “El Barça és, en molts sentits, un referent amb la seva activitat. De bracet de companys de camí tan extraordinaris, ho volem ser també a l’hora de fer un món més accessible, que vol dir un món millor i més just”, va dir Cardoner, que va recordar que el Barça ja ofereix el servei T’acompanyem a persones amb mobilitat reduïda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)