Barça

La primera oferta per Coutinho ja és sobre la taula

Pas a pas. El Barça ofereix 70 milions d’euros més 10 en variables, però el Liverpool, que ja coneix la posició del jugador, aspira a obtenir una suma propera als 100 milions

L’operació per intentar fitxar Philippe Coutinho continua avançant pas a pas i, després que el Barça ja hagi arribat a un acord amb el jugador, tal com va avançar RAC1, ara és l’hora d’intentar convèncer el seu club, el Liverpool. L’atacant brasiler compleix cinc temporades a Anfield, on s’ha convertit en una peça clau i en un dels millors jugadors de la Premier League, però ara vol fer el salt al Barça, i així ho ha fet saber ja al seu club i al seu actual entrenador, Jürgen Klopp, fins al punt de pressionar perquè el seu possible aterratge al Camp Nou acabi sent una realitat.

El conjunt anglès, doncs, es va fent a la idea que serà molt complicat retenir Coutinho i, tot i que no posarà les coses fàcils, sí que està avingut a negociar, a diferència del que li va passar al Barça amb el PSG en l’intent frustrat per incorporar Verratti. Amb el conjunt parisenc, el club blaugrana va topar amb un autèntic mur i no va poder ni arribar a presentar una oferta, cosa que, en canvi, sí que ha succeït ja amb l’equip del Merseyside. Globoesporte, de fet, ja va assegurar ahir que la primera proposta del Barça al Liverpool és de 70 milions d’euros més 10 en variables. El mateix mitjà brasiler també explica que André Cury, un dels representants del club blaugrana que ha viatjat a Anglaterra per intentar tancar la contractació del jugador de 25 anys, ja s’ha reunit amb els seus agents. Tot i l’oferta milionària del Barça, però, el Liverpool sembla difícil que deixi escapar Coutinho si no és per una suma que s’apropi o fins i tot arribi als 100 milions d’euros. En cas d’arribar-hi, la seva contractació superaria la de Luis Suárez, per qui el Barça va pagar fa tres anys, també al Liverpool, 81 milions d’euros. El de l’uruguaià, després del cost global de tota l’operació per portar Neymar, és el fitxatge més car fet fins ara pel conjunt blaugrana.

També per Paulinho

Paral·lelament a la de Coutinho, el Barça també continua treballant en la possible arribada de Paulinho al Camp Nou, i en l’estada a Londres André Cury també ha aprofitat per reunir-se amb el seu agent. En aquest cas, el gran problema és el seu club, el Guangzhou Evergrande, que es resisteix a perdre el migcampista brasiler. El club xinès ja va refusar una oferta blaugrana de 20 milions més 5 en variables, i es remet a la seva clàusula, de 40 milions d’euros.

SORTIDA A LA VISTA

El brasiler ja ha deixat clar al club anglès que vol marxar i pressiona per fitxar pel Barça
Amb l’acord amb el jugador lligat, falta convèncer el Liverpool amb una oferta irrefutable
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)