Barça

Deulofeu ja és un més

Primers minuts. El de Riudarenes va entrar avançat el segon temps i va debutar aquesta pretemporada, encetant la segona etapa al club. Douglas, Ter Stegen i André Gomes també van gaudir dels primers minuts

Sense els cracs ni la majoria de titulars, que no van ni viatjar a Tarragona, com el club ja havia donat a conèixer dijous amb la llista de convocats, una de les atraccions del duel d’ahir al Nou Estadi era poder veure en acció Gerard Deulofeu, en aquesta segona etapa al Barça, després que el club el recomprés a l’Everton a principis d’estiu, per 12 milions d’euros. El de Riudarenes no havia pogut viatjar a la gira pels Estats Units per culpa d’unes molèsties a l’adductor de la cama dreta i es va quedar a Barcelona recuperant-se.

Un cop tornat l’equip ja de terres americanes, Deulofeu ja s’ha integrat aquesta setmana a la disciplina dels de Valverde i només faltava que s’estrenés ja en partit amistós. Ahir no va ser titular i no va entrar al terreny de joc fins al minut 65, substituint Aleñá, i ocupant la posició en l’extrem esquerre, on fins aleshores havia jugat Denis, que va passar al mig del camp. El de Riudarenes però, no va ocupar una posició fixa i es va moure molt, apareixent també per l’altra banda i pel mig. Tot i tenir poc temps per brillar, el de Riudarenes va oferir alguns bons detalls, tot i que per la lesió que ha tingut encara no està al cent per cent físicament. Just quan va entrar, això sí, ja va estar a punt de marcar en un mà a mà amb Dimitrievski, que li va endevinar les intencions i va refusar la seva rematada.

En el Gamper, dilluns, Deulofeu tindrà una nova oportunitat per intentar continuar guanyant-se la confiança de Valverde, de cara a aquesta primera temporada amb fitxa en el primer equip blaugrana, que comença el 13 d’agost, amb l’anada de la supercopa d’Espanya. Sense Neymar, i a falta que vingui o no un gran fitxatge per ocupar el buit del brasiler, la de Deulofeu pot ser també una opció a tenir en compte per a l’extrem esquerre. El seu rendiment i Valverde seran els que dictaminin si té més o menys protagonisme.

Més “debutants”

El partit d’ahir també va servir perquè tres jugadors més, en situacions, però, del tot diferents, disputessin els primers minuts d’aquesta pretemporada. Un d’ells va ser Douglas, que tot i viatjar als Estats Units no va jugar ni un minut en els tres amistosos disputats en la gira. Ahir va rellevar Semedo i va jugar els últims 25 minuts, però el seu futur apunta a marxar molt aviat cedit al Benfica. Els altres van ser Ter Stegen i André Gomes, que després d’haver jugat la copa Confederacions van començar més tard les vacances i no es va reincorporar a la disciplina blaugrana fins aquesta setmana. L’alemany, teòric titular –en la supercopa però, és possible que ho sigui Cillessen–, va disputar tota la segona part i el portuguès, que s’ha de guanyar un lloc, va entrar per Samper quan faltaven 25 minuts per al final.

BONA ESTONA

Deulofeu va entrar al minut 65, es va moure bé i va tenir una ocasió per marcar

OPCIÓ APROFITABLE

Sense Neymar, i a falta del possible relleu del brasiler, pot tenir lloc a l’extrem esquerre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)