Barça

Els pretendents de Vermaelen

Mercat. L’Everton de Ronald Koeman s’afegeix al West Bromwich Albion, el Crystal Palace i l’Anderlecht com un dels equips que s’ha interessat pels serveis del central belga del Barça

A Thomas Vermaelen se li acumulen els pretendents però cap d’ells està disposat a pagar un preu raonable que deixi satisfet el FC Barcelona. L’últim equip que s’ha interessat pel central belga és l’Everton, que s’afegeix als altres dos equips anglesos que han preguntat per ell, el West Bromwich Albion i el Crystal Palace. L’Anderlecht és l’altre equip que el pretén. Ronald Koeman coneix perfectament les qualitats de Vermaelen i considera que podria encaixar bé en l’equip i reforçar l’eix defensiu, disminuït de recursos per la lesió de llarga duració de Rodrigo Funes Mori.

El principal problema perquè es tanquin les operacions és que al Barça li agradaria traspassar-lo per treure’n un rendiment econòmic mentre que la majoria de clubs que el volen prefereixen una cessió amb opció de compra. És com la temporada passada va marxar al Roma. Vermaelen està fent una bona pretemporada però sap perfectament que si vol disputar el mundial de Rússia amb Bèlgica necessitarà més minuts que els que tindrà al Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)