Barça

Reunió Messi-Sampaoli

Trobada. L’astre va rebre a casa seva el seleccionador de l’Argentina per parlar sobre l’estil de joc de l’‘albiceleste’ i per analitzar els propers duels que hauran d’afrontar en el camí cap al mundial

Leo Messi va tenir ahir una visita molt especial a casa seva. I és que l’astre blaugrana es va reunir a Castelldefels amb Jorge Sampaoli, el nou seleccionador de l’Argentina, i amb el seu ajudant Sebastián Beccacece. La trobada, que va durar poc més de tres hores, va servir perquè el líder de l’Argentina i el seu entrenador analitzessin l’estil de joc de l’equip a través de diversos vídeos i parlessin sobre els propers partits que haurà d’afrontar el combinat albiceleste en les eliminatòries d’accés al mundial de Rússia. Jorge Sampaoli, que ja ha manifestat en més d’una ocasió que una de les grans claus de l’èxit de la selecció argentina és que Leo Messi es trobi còmode a la gespa, és aquests dies per Europa, on té previst reunir-se amb diversos jugadors importants de l’equip. Dilluns, de fet, va visitar el Kun Agüero, tot just abans de desplaçar-se fins a Barcelona per veure en directe el Gamper. El motiu principal del viatge, però, no era cap altre que reunir-se amb la seva màxima estrella, amb qui, a més, manté una excel·lent relació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)