Primera divisió

El Barça de Valverde debuta a la lliga amb bon peu (2-0)

Barça-Betis. Un gol en pròpia porteria de Tosca i un altre de Sergi Roberto certifiquen el primer triomf dels blaugrana en el campionat domèstic

Després de la clatellada que va suposar perdre la supercopa d’Espanya contra l’etern rival, el Barça ha sabut refer-se anímicament i tot i les baixes importants d’homes com Luis Suárez, Iniesta i Piqué, l’equip ha debutat amb victòria a la lliga. Primers tres punts i dolça estrena d’Ernesto Valverde en el campionat domèstic contra un Betis que gairebé no ha generat perill contra la porteria de Ter Stegen en tot el partit.

Un gol en pròpia porteria de Tosca al minut 35, que ha desviat una centrada enverinada de Deulofeu des de la dreta de l’atac ha servit per situar l’1-0 i el segon i definitiu gol del partit ha arribat tot just tres minuts després. Nova aparició de Gerard Deulofeu en atac i després de robar la cartera al defensor, el de Riudarenes ha cedit al cor de l’àrea per a la incorporació d’un Sergi Roberto que ha rematat a plaer al fons de la xarxa (38’).

Leo Messi no ha trobat el premi del gol però ha estavellat tres pilotes a la fusta (34’, 59’ i 81’).

Abans del partit, com no podia ser d’una altra manera, tot el Camp Nou ha fet un emotiu minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.