Tres punts amb angoixa

Olympiacòs. El pròxim rival del Barça a la Champions va superar amb dificultat el Panionios (3-4) en un partit boig que va decantar Fortounis amb un gol de penal en els minuts finals

L’Olympiacòs, rival del Barça el pròxim dimecres a la Champions, va sofrir en excés per haver de superar el Panionios (3-4) en la lliga grega. El conjunt del Pireu es va imposar en els darrers minuts de l’enfrontament gràcies a un gol de penal de Fortounis després de deixar escapar en dos minuts l’1-3 que havia aconseguit en la primera meitat amb un doblet d’Ansarifard. En un final de partit boig, els de Takis Lemonis van aconseguir in extremis sumar tres punts essencials per seguir a la part alta de la taula abans de visitar el Camp Nou, on necessitarà puntuar per seguir amb possibilitats al grup.

El tècnic grec, pensant en el duel contra el Barça, va reservar alguns homes importants, com ara Marin, Djurdjevic i Carcela.

La Juve cau a casa

Els torinesos es van veure superats per la Lazio (1-2) a l’Allianz Stadium, que els deixa a cinc punts del Nàpols, líder de la Serie A. Douglas Costa va obrir el marcador en el minut 23, però dos gols de Ciro Immobile en deu minuts van possibilitar la remuntada de la Lazio. L’argentí Dybala, que va ser suplent, va fallar un penal en el temps de descompte.