Barça

Mestalla està de dol

Mor Jaume Ortí. Va ser president del València entre el juny del 2001 i l’octubre del 2004. El conjunt que entrenava Rafa Benítez va guanyar aquells anys dues lligues i una copa de la UEFA

Tristor a Mestalla abans de rebre demà la visita del Barça d’Ernesto Valverde. Va morir ahir, als 70 anys, Jaume Ortí, un dels presidents més estimats pels aficionats locals els últims anys.

Ortí, que va morir víctima d’un càncer de pulmó contra el qual lluitava des de fa mesos, va ser president del València en substitució de Pedro Cortés entre el juny del 2001 i l’octubre del 2004. Van ser anys d’èxit a Mestalla. Amb ell de president, el València va guanyar dues lligues (2002 i 2004), una copa de la UEFA (2004) i una supercopa europea (2004). Rafa Benítez va ser l’entrenador del València en aquesta etapa gloriosa. Precisament, la marxa de Benítez va provocar també la de Jaume Ortí. Juan Bautista Soler, en aquell moment màxim accionista del club de Mestalla, va obligar a dimitir el que era president del consell d’administració del club valencianista.

Ortí rebrà un homenatge de tot el valencianisme demà abans del partit contra el Barça, que ahir mateix va expressar el seu condol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)