Barça

Descans per a vuit jugadors

Copa del Rei. Messi, Iniesta, Suárez, Messi, Jordi Alba i Umtiti ja no es van entrenar ahir i tornaran dimecres, mentre que Ter Stegen i Rakitic, que sí que es van exercitar, tornaran dijous

La còmoda victòria 0-3 que el Barça va aconseguir en el partit d’anada dels setzens de final de la copa del Rei contra el Múrcia fa que Ernesto Valverde hagi decidit donar descans a vuit dels jugadors més utilitzats de cara a la tornada. Messi, Iniesta, Suárez, Messi, Jordi Alba i Umtiti ja no es van entrenar ahir i tornaran demà a la feina, mentre que Ter Stegen i Rakitic, que sí que van participar en la sessió d’ahir, ja no tornaran fins dijous. L’únic futbolista del primer equip entre els vuit primers amb més minuts, però que no figura en la llista dels que descansaran, és Gerard Piqué. El central català no va participar en el partit contra el València per sanció. Valverde va decidir convocar fins a set jugadors del filial per a l’entrenament d’ahir –el porter Adrià Ortolà, els centrals David Costas i Jorge Cuenca, els migcampistes Oriol Busquets, Vitinho i Carles Aleñá i el davanter Marc Cardona– i caldrà veure qui són els quatre que s’enduen el premi d’entrar en la convocatòria. En l’anada van ser Aleñá, Arnaiz, Cucurella i Ortolà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)