Barça

La Juventus se la juga

Champions. Els italians, segons de grup amb un punt més que l’Sporting, perden Chiellini per al partit decisiu contra l’Olympiacòs, tot i que Allegri sí que podrà comptar amb Mandzukic

Amb el Barça ja classificat com a primer del seu grup, el dubte és qui l’acompanyarà als vuitens de final. Només hi ha una plaça i se la juguen la Juventus i l’Sporting Club de Portugal en aquesta última jornada. Els italians tenen vuit punts, un més que els portuguesos, i en principi són els clars favorits per passar a la fase següent tenint en compte que el seu rival en aquest partit tan decisiu és l’Olympiacòs, cuer amb només un punt i que ja no té cap opció de seguir viu en cap competició europea. L’única dificultat per a la Juventus és que el partit es jugarà a Atenes i que els grecs es voldran acomiadar de la competició intentant deixar una bona imatge davant la seva afició.

Per al partit, Massimiliano Allegri finalment no podrà comptar amb Chiellini, un dels seus puntals defensius, que s’ha quedat a Torí per culpa d’una gastroenteritis. Sí que podrà comptar, per contra, amb el davanter Mandzukic, recuperat d’uns problemes musculars. Els italians es classificaran segur si guanyen o si l’Sporting no ho fa al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)