Barça

Ernesto Valverde protegeix Busquets, però perd Alcácer

Cara i creu. El tècnic va decidir deixar a la banqueta el de Badia, amb quatre targetes grogues, però va perdre per al clàssic el davanter de Torrent, que es va lesionar en el minut 19

No ho havia fet en anteriors partits quan algun jugador havia estat amenaçat de suspensió, però el clàssic contra el Real Madrid sempre és especial i Ernesto Valverde sí que va decidir ahir protegir Sergio Busquets, que havia vist la quarta groga a Vila-real. El millor mig centre del món és imprescindible per a aquest equip, de manera que el de Badia va descansar ahir i Ivan Rakitic va ocupar la seva posició. El croat ja havia jugat com a mig centre contra l’Sporting de Portugal i va repetir ahir amb nota. Va ajudar a treure la pilota des de la zona defensiva, va tirar l’equip cap endavant i va recuperar un bon nombre de pilotes.

L’aposta per Rakitic com a mig centre va anar acompanyada d’un retorn al 4-3-3. Ahir Valverde va buidar una mica el mig del camp i va donar entrada a Alcácer per la banda esquerra de l’atac. El de Torrent havia tingut bones intervencions quan havia jugat els últims partits i va començar contra el Deportivo participant molt en el joc de l’atac. En el minut 19, però, el davanter es va llançar a terra lesionat. De seguida va demanar el canvi. Una llàstima perquè estava tenint continuïtat. Va marxar caminant, però molt trist, amb alguna llàgrima i tot. La lesió arriba quan més oportunitats estava tenint des de la seva arribada al Camp Nou i quan millor rendiment estava obtenint. Alcácer té una lesió muscular al recte anterior de la cama esquerra i estarà unes tres setmanes de baixa. No podrà ajudar l’equip en el clàssic, però com a mínim té el consol que després arriba l’aturada nadalenca.

La baixa d’Alcácer deixa Valverde amb pocs efectius en atac per al Bernabéu. Dembélé ja està en la recta final de la recuperació, però no s’arriscarà amb ell. Deulofeu es va lesionar en l’entrenament de divendres i estarà entre set i deu dies absent, així que arribaria molt just al clàssic.

Amb quasi tota probabilitat, el tècnic blaugrana apostarà per un 4-4-2 contra el Madrid, amb Messi i Luis Suárez com a jugadors més avançats, com ha fet últimament en tots els grans partits, però tindrà pocs jugadors d’atac a la banqueta si ha de variar el partit. Podrien sortir Denis Suárez o Aleix Vidal. El català va ser ahir l’escollit per substituir Alcácer quan es va lesionar. Es va situar com a extrem per la dreta, obrint el camp i ajudant Sergi Roberto en defensa. I va estar a punt de marcar amb un bon xut creuat que Rubén va enviar a córner. També va participar en la gran jugada col·lectiva que va significar el tercer gol del Barça, el segon de Luis Suárez, obrint la pilota a la banda perquè Sergi Roberto centrés.

ALCÁCER

L’atacant es va fer una lesió muscular i estarà tres setmanes de baixa

PROBLEMES

S’uneix a les baixes de Dembéle i Deulofeu a la zona d’atac
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)