Barça

Gamper, la llavor

Memòria històrica. Ahir, al teatre Romea, es va celebrar la ‘première’ del documental ‘Gamper, l’inventor del Barça’, dirigit per Jordi Ferrerons

“Hi ha tota una generació de joves barcelonistes que saben que Gamper va fundar el Barça, però que ignoren qui era realment l’avi. Gamper va ser el fundador i el salvador del club. Sempre hi va ser quan se’l va necessitar.” “El seu mèrit va ser la perseverança mostrada durant trenta anys. Es va convertir en l’ànima del Barça.” Són paraules de Manuel, Xavier i Emma Gamper, paraules des de la tendresa de tres nets, paraules des de la passió de tres culers. Els nets de Joan Gamper van rememorar ahir la figura del seu avi des de l’òptica de les càmeres. El teatre Romea va ser l’escenari de la première del documental Gamper, l’inventor del Barça, dirigit per Jordi Ferrerons i produït per Lavinia Audiovisual, amb la col·laboració de Point Prod, Teleclub, TSR, TV3, el FC Barcelona i l’Institut Català d’Empreses Culturals. Una perla audiovisual que ens acosta a la figura més transcendental de la història del club, una mirada als orígens. El documental, que s’emetrà dimarts de la setmana que ve per TV3 i Barça TV, pretén, en paraules del seu director, fugir del “Gamper concepte” per endinsar-nos en el “Gamper persona”. Una càpsula audiovisual que honra el personatge, plena de testimonis, anècdotes i documents inèdits com ara l’única fotografia de Gamper jugant a futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)