Barça

Retorn 290 dies després

Rafinha. El migcampista brasiler, que està negociant la seva sortida del Barça aquest hivern, es va lesionar contra el Granada el mes d’abril del 2017. Ahir va tornar als terrenys de joc

Rafinha va tornar a sentir-se ahir futbolista contra l’Espanyol. El jugador brasiler, format al planter del Barça, va tornar a jugar després de 290 dies de baixa. Va caure lesionat el mes d’abril del 2017 en un partit contra el Granada i va haver de passar dues vegades per la sala d’operacions. Rafinha va jugar els últims tretze minuts del partit, en substitució de Denis Suárez, i va tenir temps de tastar la duresa de l’Espanyol, ja que va rebre una entrada forta de Víctor Sánchez que va significar una targeta groga per al jugador de l’Espanyol.

El d’ahir, però, podria haver estat l’últim partit del brasiler amb la samarreta del Barça, que ha estat negociant en els últims dies la marxa del jugador a l’Inter de Milà. “Rafinha està amb nosaltres i tots els que estan amb nosaltres pensem que ens poden ajudar. És veritat que ha estat lesionat i que tenim molts jugadors. Rafinha s’està entrenant bé i pensàvem que avui ens podria ajudar”, va dir després del partit Ernesto Valverde quan se li va preguntar pel fet d’haver donat minuts a un jugador que està negociant la seva sortida del club.

Les negociacions entre el Barça i l’Inter de Milà tindran continuïtat. Els italians estan disposats a pagar 35 milions d’euros per Rafinha, però ho volen fer l’estiu vinent. La idea de l’Inter de Milà és que el jugador arribi cedit en aquest mercat d’hivern, amb una clàusula de compra obligatòria de 35 milions d’euros per a l’estiu. La raó podria estar en el fair play financer de la FIFA. El Barça, però, prefereix que el traspàs es faci ja en aquest mercat d’hivern.

CALVARI

Rafinha ha hagut de ser operat dues vegades durant aquest temps

L’INTER

El club italià ofereix 35 milions d’euros, però vol una cessió i comprar-lo a l’estiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)