Barça

S’iguala el rècord del curs 2010/11

Imbatibilitat. El triomf a Ipurua permet encadenar 31 jornades de lliga sense perdre, la mateixa fita que es va assolir fa set anys amb Pep Guardiola al capdavant de la banqueta

Les set últimes jornades del curs 2016/17 més les 24 de la 2017/18. En total, 31 partits de lliga consecutius sense conèixer la derrota. Un registre segellat ahir a Eibar que permet igualar el rècord del club, establert la temporada 2010/11. Aquell curs, amb Pep Guardiola al capdavant de la banqueta, l’equip blaugrana va mantenir-se invicte entre la jornada 3 i la 33, i va acabar assolint el títol. Sens dubte, un precedent molt prometedor amb vista a l’actual campanya.

Ernesto Valverde comparteix el merit d’arribar a la fita juntament amb Luis Enrique ja que el tècnic asturià s’asseia a la banqueta en les set últimes jornades del curs passat i va cedir el testimoni tot seguit al basc d’origen extremeny. El balanç de resultats d’aquesta última ratxa d’imbatibilitat en el campionat és de 26 victòries i 5 empats, mentre que la registrada per Guardiola va ser de 27 victòries i 4 empats.

Ara als blaugrana se’ls presenta la possibilitat d’inscriure un nou rècord del club si dissabte vinent no ensopeguen contra el Girona al Camp Nou (20.45 h). Si s’obre el ventall a tots els equips de primera divisió, el rècord absolut encara està a set jornades més. I és que la Real Sociedad va encadenar-ne 38 sense perdre, repartides entre les sis últimes de la temporada 1978/79 i les 32 següents de la 1979/80.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)