Barça

“L’han insultat a ell i a la seva família, així que encara va ser moderat”

Puyol. Defensa Piqué de les crítiques per la celebració en el derbi i admet que és difícil que hi torni a haver tants jugadors del planter al primer equip

Amb motiu de l’entrega dels premis Laureus, l’excapità del FC Barcelona Carles Puyol va concedir una entrevista conjunta a diversos mitjans en què va parlar de moltíssims temes que feien referència al seu antic club. L’exjugador va assegurar que no creu que hi hagi un canvi de filosofia al Barça tot i que ara s’aposti més per fer fitxatges milionaris que per comptar amb el planter, i va reconèixer que és gairebé impossible que es torni a repetir el que ell va viure durant la seva etapa amb Guardiola. “El que vam viure nosaltres va ser una cosa extraordinària, hi havia dotze jugadors del planter a la plantilla, dels quals vuit o nou eren titulars en cada partit. Això és difícil de veure en grans equips que lluiten per tots els títols. Es va poder aconseguir i això és motiu d’orgull per a tots nosaltres, però el planter del Barça sempre es cuida i seguiran sortint grans jugadors”, va afirmar.

Puyol va formar una gran parella amb Gerard Piqué a l’eix de la defensa i també és un bon amic seu. Ahir el va defensar de les crítiques que va rebre pel seu gest en la celebració del gol en el derbi contra l’Espanyol. I també es va mostrar molt a favor del caràcter del central de la Bonanova, que diu sempre el que pensa: “Moltíssims jugadors han fet aquest gest i s’hi ha donat més importància de la que calia. No sé el que li estaven dient, però en altres partits l’han insultat a ell i a la seva família, així que crec que encara va ser moderat.”

Puyol va elogiar diversos jugadors de l’equip, com Umtiti i Ter Stegen. “Ja m’agradaria tenir el seu joc de peus. Per mi és un dels millors porters del món. És ideal per al joc del Barça”, va assenyalar. Del central francès, d’altra banda, va reconèixer que s’havia adaptat molt bé a l’equip i que tenia fusta de líder. L’excapità és molt optimista amb les possibilitats del Barça en totes les competicions. “Està fent una temporada extraordinària, estic content per com van les coses. Hi ha un grup de jugadors extraordinaris i l’entrenador coneixia la filosofia i s’hi ha adaptat molt bé.”

LES FRASES

El que vam viure nosaltres va ser una cosa extraordinària, hi havia dotze jugadors del planter a la plantilla, dels quals vuit o nou eren titulars
Està fent una temporada extraordinària. Hi ha un grup de jugadors extraordinaris i l’entrenador coneixia la filosofia

“No em sembla just tot el que està passant”

Carles Puyol també va parlar de la situació que es viu a Catalunya i va reconèixer que no és gens fàcil i que no veu bé que hi hagi presos polítics: “És un tema complicat, però sí que és veritat que no em sembla just el que està passant.” Sobre la posició del club en aquest afer, va explicar que l’entitat ha de tenir la seva opinió, però que no cal barrejar la política amb l’esport i que, si es fa, cal tractar tothom igual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)