Barça

Els de Conte, més lluny del quart

Rival de Champions. El Chelsea torna a perdre, ara al camp del City, i està a cinc punts del Tottenham

man. city 1 chelsea 0

MANCHESTER CITY:Ederson; Walker, Otamendi, Laporte, Zinchenko (Danilo 87’); Gundogan, De Bruyne, Silva (Foden 93’); Bernando Silva, Agüero (Gabriel Jesús 85’) i Sané.CHELSEA:Courtois; Azpilicueta, Christensen, Rüdiger; Moses, Cesc, Drinkwater, Marcos Alonso; Willian (Giroud 78’), Pedro (Emerson 82’); Hazard (Morata 90’).GOLS:1-0 (46’) Bernardo Silva.ÀRBITRE:M.Oliver.T.G.:als locals Zinchenko i Gundogan i als visitant Rüdiger.PÚBLIC:54.328 espectadors a l’Etihad Stadium. Jornada 29 de la Premier League.

Deu dies abans de visitar el Camp Nou, el Chelsea va encaixar ahir la quarta derrota en les últimes cinc jornades, aquest cop al camp del líder, el Manchester City, i es continua allunyant del quart lloc, que ocupa el Tottenham, amb cinc punts més. Els de Pep Guardiola en van fer prou amb un únic gol de Bernardo Silva a l’inici del segon temps i cada cop tenen el títol més a tocar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)