Barça

El Girona, pròxim protagonista?

La d’avui és la tercera edició de la supercopa de Catalunya, precedida per les disputades el 2014 i el 2016. El Barça i L’Espanyol han estat els equips protagonistes del trofeu –blaugrana i banc-i-blaus empaten a un títol en el palmarès– pel fet de ser els dos representants del futbol català en la màxima categoria des del 2012, quan va arrencar la cita. Però la presència del Girona a primera divisió aquesta temporada planteja nous escenaris amb vista a la pròxima edició.

La normativa vigent de la supercopa de Catalunya estableix que les plantilles dels dos equips catalans millor classificats de primera divisió durant l’última temporada són els designats per protagonitzar el partit.

Per tant, la possibilitat que la pròxima edició del trofeu enfronti el Barça i el Girona és elevada com a conseqüència de la gran temporada que esta fent el conjunt gironí en el seu debut en la màxima categoria estatal. De fet, després de 27 jornades és setè a la classificació amb 40 punts, mentre que l’Espanyol (15è) en suma 8 menys.

Tot i això, fonts de la Federació Catalana de Futbol prefereixen esperar a l’assemblea general de la Federació Catalana de Futbol (FCF), que s’acostuma a fer cap al juny, per ratificar l’actual fórmula del trofeu o bé realitzar alguna modificació. És en aquest escenari quan se sotmet a votació el pla de cada competició que gestiona la FCF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)