Barça

El Gremio dona per tancat el traspàs d’Arthur

Acord total. El Barça pagarà 30 milions fixos més 10 en variables factibles i el brasiler vindrà al gener del 2019. Firma per cinc temporades. Segons Globoesporte, l’operació està feta

El fitxatge d’Arthur serà anunciat de manera imminent, podria ser qüestió d’hores, després que el Barça i el Gremio hagin tancat l’acord pel brasiler per 30 milions d’euros més 10 en variables de fàcil compliment. El viatge de Robert a Brasil va deixar encaminada una negociació que ha quedat ja tancada i que lligarà el jugador amb el club blaugrana durant les pròximes cinc temporades. Arthur continuarà al club brasiler aquesta temporada i la meitat de l’altra, i s’incorporarà al Barça durant el mercat d’hivern del 2019. El Barça no va desmentir les informacions del Brasil i l’anunci oficial es podria produir en els pròxims dies. El president del Gremio, Romildo Bolzan, ja havia explicat durant el matí d’ahir que el fitxatge s’encaminava “cap al final de la negociació”, i va afegir que les xifres de l’operació s’aproximaven a les que es venien publicant les darreres setmanes.

El Barça, gràcies al bon fer de Robert Fernández, ha tancat un fitxatge de futur a un cost molt assumible. “És clar que estic nerviós, és normal. És un moment molt important. Estic segur que es resoldrà de la millor manera per a tots”, explicava Arthur dies enrere i el seu desig es convertirà en realitat. Criat a Gremio, com Ronaldihno, el migcampista brasiler arribarà el pròxim any per elevar la competència al centre del camp i fer gaudir el Camp Nou.

COST ASSUMIBLE

El brasiler costarà 30 milions fixos més 10 en variables de fàcil compliment

CONTINUÏTAT

Seguirà al Gremio fins el gener del 2019, quan s’incorporarà al club blaugrana

FITXATGE DE FUTUR

Firmarà per cinc temporades i serà un dels relleus naturals d’Iniesta quan es retiri

Arthur, present en la victòria contra el Sao Paolo

Negociacions Barça-Gremio al marge, Arthur Melo continua centrat en el seu encara actual equip, un Gremio que la matinada de dimecres a dijous va guanyar al Sao Paolo per la mínima, a l’Arena Do Gremio, a Porto Alegre (1-0). L’equip entrenat per Renato Gaúcho va endur-se la victòria gràcies a un gol de penal de Maicon al minut 67 de partit. Arthur va entrar al terreny de joc al minut 80 de partit, ja amb avantatge en el marcador i en substitució de Hernane. El Gremio és vuitè amb 13 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)