Barça

Arthur vol coincidir amb Iniesta

Idees clares. El migcampista brasiler, que ja està fent classes de castellà, assegura que li agradaria molt que el manxec continués al Barça i també defuig qualsevol comparació amb el blaugrana: “Ell és un déu del futbol i jo estic començant”

A Arthur Melo, el migcampista brasiler per qui el Barça té una opció de compra, li agradaria molt poder jugar al costat d’Andrés Iniesta, que abans del 30 d’abril ha de decidir si segueix al club blaugrana. “Vaig veure per Instagram, però no sé si es veritat, que potser Iniesta marxa a la Xina. La meva voluntat és que segueixi al Barça, perquè un jugador de la qualitat d’Iniesta no es troba enlloc. M’encantaria jugar amb ell”, va afirmar en una entrevista a Globo.com. S’ha assenyalat que les característiques futbolístiques d’Arthur tindrien similituds amb les d’Iniesta, però el brasiler va defugir qualsevol comparació entre ell i el manxec. “No vull entrar en això, en etiquetes, perquè Iniesta és un ídol, però ell té les seves característiques i jo les meves. Ell és Iniesta, un déu del futbol. Jo estic començant.” Arthur només vol que la seva adaptació sigui tan ràpida i bona com sigui possible. “Penso a arribar allà i fer el meu millor futbol. I ja veurem què passa. Si les coses surten bé, si m’adapto bé a l’equip, a la ciutat...Vull tenir una carrera increïble.”

El migcampista brasiler va revelar que ja ha començat a fer classes de castellà per comunicar-se bé amb el tècnic i els companys i que va tenir una conversa fa poc amb Coutinho després que el blaugrana l’elogiés. “Li vaig agrair i li vaig dir que és una gran persona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)