Barça

Els socis del Barça no responen

Final de copa. El club va informar que els socis han demanat 10.510 entrades. Amb les 5.713 restants, entre el 28 de març i el 2 d’abril s’obrirà un nou procés de venda directa per a socis, penyistes i tenidors del carnet de compromís

Un cop tancat ahir a la tarda el procés de demanda d’entrades per a la final de la copa del 21 d’abril contra el Sevilla, el club va informar que les sol·licituds rebudes per part dels socis han estat 10.510. Això vol dir que, per primera vegada en molts anys, no hi haurà sorteig per anar a una final. Les entrades que el club posava a disposició dels socis per al partit que es jugarà al Wanda Metropolitano eren 16.223.

Després d’explicar que tots els socis que han demanat entrada la tenen assegurada i que tenen preferència per escollir la zona i el preu, el Barça també va anunciar que obre un segon procés de venda directa d’entrades, entre el 28 de març i el 2 d’abril. Optaran a les 5.713 entrades que sobren els socis del club, els penyistes i les persones que tinguin el carnet de compromís.

El fet que les entrades, que tenen un preu que oscil·la entre els 45 i els 190 euros, siguin nominals i s’hagin de recollir en persona a Madrid el dia de la final pot haver estat una de les raons per les quals se n’han demanat moltes menys que de costum. També ho podria ser l’obligació d’abonar 30 euros en el moment de fer la demanda, diners que es descompten del preu quan s’adquireix l’entrada.

El club també va anunciar que s’han exhaurit les 4.056 entrades que ha posat a disposició de les penyes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)