El Barça, més eficient, es classifica per la final (4-5)

Youth League. Els blaugrana aprofiten l’expulsió de Lorenzo González per liquidar el Manchester City en una primera meitat amb set gols

L’efectivitat del Barça ha fet la diferència en la semifinal de la Youth League. El conjunt blaugrana ha derrotat el Manchester City per un marcador cridaner (4-5) alimentat per un primer temps boig (2-5). El Chelsea, que s’ha imposat al Porto als penals, serà el rival dels blaugrana el proper dilluns (17 h).

Els dos equips han iniciat un intercanvi de cops només començar. Carles Pérez, en una desmarcada a l’espai i una definició defectuosa, ha inaugurat l’electrònic (0-1, 10’). El gol ha deixat tocat el City que, tot i això, ha reaccionat en el marcador amb una rematada de Latibeaudiere en un servei de córner (1-1, 20’). El central del Manchester City, dos minuts després, ha comès una falta que Collado, al pal del porter ha enviat al fons de la xarxa (1-2, 23’) però a la jugada següent Nmecha ha empatat aprofitant un desajust defensiu dels centrals blaugrana. Més desajustada ha estat la defensa del City en els següents gols, el tercer obra de Riqui Puig controlant una rematada dins l’àrea i rematant amb l’interior. Els anglesos s’han acabat de descentrar amb l’expulsió del suïs Lorenzo González per doble amonestació (36’) i els blaugrana han aprofitat per sentenciar dos minuts abans del descans amb les dianes de Carles Pérez i Marqués.

El segon temps ha semblat estar més controlat fins que el Barça s’ha complicat el partit. El domini de la pilota ha estat pels de Pimienta però un parell de jugades aïllades han donat ales als citizens que s’han apropat en el marcador amb un xut sec de Matondo (70’) i una errada de Comas aprofitada per Nmecha (85’). Les forces han flaquejat en el darrer tram de partit i les ocasions només han estat blaugrana fins que en el darrer minut del temps afegit el City ha posat l’ai en el cor amb dos serveis de cantonada que no han acabat en res.