Barça

Omplir el buit deixat per Iniesta, el gran repte del curs vinent

Valverde avisa que no cal buscar “una rèplica” del manxec

“No hem de caure en l’error de buscar una rèplica d’Andrés, perquè no l’aconseguirem. Hem d’adaptar-nos a altres jugadors, mantenint el nostre estil. Hi ha jugadors que s’hi assemblen, com Denis, Aleñá, amb un altre perfil, o Coutinho, aquest potser una mica més atacant. Entre tots haurem de buscar la solució perquè l’equip continuï fent un joc rodó i que flueixi. Haurem de buscar altres vies.” D’aquesta manera, en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge contra la Real Sociedad, quan li van preguntar qui podria ser el substitut d’Iniesta la temporada vinent, Ernesto Valverde va parlar de les opcions que preveu, però va avisar a la vegada de la dificultat de buscar una còpia del manxec, perquè no existeix.

Sense el capità, però, queda clar que algú haurà d’ocupar el seu buit al camp, i, tant per qualitat com per galons, Coutinho és el principal candidat. No ho tindrà fàcil, ja que quan ha actuat com a interior no se l’ha vist tan còmode com quan ho ha fet com a quart migcampista o d’extrem esquerre, però la gran qualitat que té i aquests quatre mesos d’aprenentatge per anar assimilant els mecanismes del joc blaugrana, són les seves millors armes. Que Valverde esmentés, però, també Denis i Aleñá com altres opcions per assumir aquest rol no sembla casualitat. En el tram final del curs ha anat comptant amb el gallec, en detriment d’André Gomes, que és del tot transferible, i no s’ha d’oblidar tampoc que Aleñá tindrà plaça al primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)