Barça

El temor es desactiva

Acord amb Riqui Puig. El migcampista de 18 anys, una de les grans perles del planter, anuncia que continuarà al club blaugrana després que la seva continuïtat perillés en rebre ofertes temptadores

“Gràcies, culers, per la confiança i el suport. Em fa molt feliç seguir en el millor club del món i aprendre dels millors. Visca el Barça.” Amb aquest missatge difós a les xarxes socials, Riqui Puig va confirmar la seva continuïtat al club blaugrana després d’unes setmanes de gran incertesa sobre el seu futur. De fet, les importants ofertes procedents del futbol anglès cap al migcampista juvenil de 18 anys, que aquest any ja ha debutat amb el filial a segona, feien témer que l’assumpte derivés en la fuga d’un dels jugadors més prometedors del planter, com ha succeït en altres casos recents (Jordi Mboula i Eric García).

Aquesta vegada, però, el responsable del futbol de base blaugrana han reaccionat a temps per tal d’arribar a un acord per renovar la vinculació de Riqui Puig amb el club, conscients del potencial que atresora el jugador. De fet, aquesta temporada el mateix Ernesto Valverde s’hi ha referit directament quan se li ha preguntat pels jugadors del planter que desperten majors expectatives d’arribar al primer equip.

També ha propiciat l’acord l’afecció que sent el jove jugador pel Barça, on va arribar al 2013 per integrar-se en el cadet B. Com a mostra d’això, va acompanyar la seva piulada a les xarxes socials amb una fotografia abraçant-se a García Pimienta, el tècnic amb qui aquest any ha guanyat la Youth League (la Champions juvenil).

De cara al curs vinent Riqui Puig està cridat a ser una peça important en el Barça B, que continuarà sent dirigit per García Pimienta. Aquest curs ja ha disputat tres partits amb el filial a segona des del seu debut, coincidint amb el Barça B-Nàstic (1-1) del 24 de febrer. Entre les seves virtuts al camp destaquen la tècnica i la visió de joc, i actua principalment com a interior.

ELOGIS

El mateix Valverde l’ha citat quan s’ha referit a jugadors del planter amb més expectatives
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)