Barça

La defensa nega un nou blanqueig

Sandro Rosell. Segons va publicar ahir ‘El Confidencial’, l’Audiencia Nacional investiga l’expresident blaugrana per una segona operació de blanqueig, fets que la defensa assegura que “no són nous ni certs” i pels quals Rosell ja va declarar

L’Audiencia Nacional investiga la participació de l’expresident del Barça Sandro Rosell –en presó preventiva des de fa més d’un any–, en una segona operació de blanqueig de capitals relacionada amb la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), segons va publicar ahir El Confidencial, que assegura que la Unidad de Delincuencia Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policía Nacional ha conclòs un informe que implica Rosell en l’ocultació d’una presumpta comissió il·legal, de 22 milions d’euros, per la signatura d’un contracte de patrocini de la selecció brasilera amb Nike.

La defensa de Rosell, a través d’un comunicat, afirma que en l’informe de la UDEF de la Guardia Civil de fa més d’un any ja hi apareixien les informacions publicades ahir, de les quals diu que “no són noves ni certes”, i explica que Rosell ja va declarar per aquests fets –dilluns va tornar a comparèixer davant la jutge Carmen Lamela–, que ja consten en la causa. A més, afegeix que “la remuneració no prové d’activitats il·lícites ni il·legals sinó d’un contracte a llarg termini entre Nike i Alianto”, l’empresa de màrqueting esportiu que Rosell tenia al Brasil. La defensa assegura que no existeix “suborn, comissions ni ús de paradís fiscal” i que es tracta “d’una notícia més per reforçar un procediment que cada cop es troba més dèbil”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)