Barça

Marlon, cap a la Premier

Mercat. El Barça i el West Ham estan a prop de tancar el traspàs del central brasiler al conjunt de Manuel Pellegrini. L’operació deixarà a la caixa al voltant d’uns 15 milions d’euros

Marlon Santos canviarà la Ligue1 per la Premier League si no hi ha cap canvi de plans d’última hora. El central brasiler, que ha jugat cedit pel Barça aquesta passada temporada al Niça, està molt a prop de convertir-se en nou futbolista del West Ham de Manuel Pellegrini. L’operació encara no està tancada, però les negociacions entre el Barça i el West Ham estan molt avançades i només falta acabar de lligar petits detalls. És el mateix Òscar Grau qui està portant les negociacions.

El West Ham podria pagar pel futbolista al voltant d’uns 15 milions d’euros, una xifra inferior als 20 milions d’euros dels quals havia parlat el president del Niça en una entrevista a France Bleu Azur. En l’entrevista, el president del club francès, Jean Pierre Rivère, lamentava el fet de no poder disposar de Marlon la pròxima temporada. El brasiler, recordem-ho, havia estat cedit al Niça per dos anys amb el compromís que la cessió pogués quedar interrompuda en el cas que el Barça tingués una oferta interessant, com finalment ha estat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)