Barça

El Barça començarà la pretemporada el 16 de juliol

Futbol. Els de Valverde faran una gira per Estats Units del 24 de juliol al 4 d’agost, on jugaran tres amistosos

El Barça arrencarà la pretemporada el dilluns 16 de juliol, quan estan citats a la ciutat esportiva Joan Gamper els futbolistes blaugrana que no participaran en el mundial de Rússia. Els jugadors faran, com és habitual en la primera sessió de treball, les diverses proves físiques i mèdiques abans de començar a fer treball de camp. Els mundialistes s’aniran incorporaran amb posterioritat a la disciplina blaugrana.

La gira nord-americana d’Ernesto Valverde i els seus jugadors començarà el 24 de juliol, que viatjaran a Beaverton (Oregón) per fer una estada de tres dies a la seu de Nike, i acabarà el 4 d’agost. Durant aquests dies, el Barça jugarà tres amistosos emmarcats en la Internacional Champions Cup: el 27 de juliol, a Los Angeles contra el Tottenham; el 31 de juliol, a Dallas contra la Roma, i el 4 d’agost, a Santa Clara, contra el Milan. Després, els blaugrana tornaran a Catalunya per jugar la supercopa d’Espanya contra el Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)