Barça

Nova ofensiva per De Jong

Mercat. Tot i les negatives de l’Ajax a vendre’l, el Barça continua intentant el fitxatge del migcampista holandès de 21 anys per, com a mínim, bloquejar-lo per a l’any que ve. El seu preu podria vorejar els 50 milions

L’Ajax no està disposat a deixar marxar aquest estiu Frenkie de Jong, un dels seus grans valors, i així li ha fet saber al Barça el seu director esportiu, Marc Overmars, ja un parell de cops. El club blaugrana, però, no renuncia a tancar el seu fitxatge i ja ha iniciat una nova ofensiva pel migcampista holandès, de només 21 anys, i noves converses amb el seu representant. L’objectiu és portar-lo ara, però veient les dificultats existents a causa de les constants negatives del conjunt d’Amsterdam a desprendre-se’n, també es valora molt seriosament l’opció de bloquejar la seva incorporació de cara a l’any que ve i que es quedi aquesta temporada en el conjunt ajacied. Una operació que estaria en la línia de la que s’ha fet recentment amb Arthur, per qui es va tancar una opció de compra fa mesos de cara a incorporar-lo en el pròxim mercat d’hivern, tot i que finalment s’ha decidit avançar la seva arribada. El preu per l’holandès, això sí, seria notablement més alt que el del brasiler, ja que podria girar entorn dels 50 milions d’euros. L’Ajax té blindat De Jong, ja que no acaba contracte fins al 2022, i tampoc té necessitat de vendre, cosa que fa que difícilment negociï per una xifra menor. Aquí és on pot ser clau el desig del jugador, que veu amb molt bons ulls la possibilitat de vestir de blaugrana, encara que no fa gaire admetia que difícilment l’Ajax el deixaria marxar, tot i que tampoc descartava res.

El nou intent per aconseguir una de les grans perles del futbol europeu, a qui el Barça segueix des de fa temps i del qual existeixen informes excel·lents, no frenaria, però, una de les altres operacions que ja estan en marxa, la del migcampista del PSG Adrien Rabiot, que teòricament arribaria per ocupar el buit que ha deixat el retorn de Paulinho cap a la Xina.

PRIORITARI

El Barça fa temps que segueix De Jong, una opció tant de present com de futur

RABIOT, TAMBÉ

Aquest nou intent per l’holandès no frena l’operació iniciada pel mig francès del PSG

El València no veu impossible el retorn d’André Gomes

X.S.

Dos anys després de vendre André Gomes al Barça per 35 milions d’euros (més 20 en variables, dels quals només s’han pagat 2 fins ara), el València aspira a aconseguir el retorn del migcampista portuguès, que està en la llista de transferibles del club blaugrana. Així ho assegura ‘Superdeporte’, que explica que el conjunt valencià ja no veu impossible la seva incorporació, tot i que és conscient que no serà fàcil. El Barça aspira a obtenir una xifra propera als 20 milions d’euros pel seu traspàs –a la Premier League té bon cartell– i el sou del migcampista de 24 anys –en farà 25 el 30 de juliol– és alt, encara que, segons el rotatiu valencià, apel·len a la possible voluntat del portuguès de tornar a Mestalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)