Barça

O’Callaghan, nou rol a Nova York

Club. Xavier O’Callaghan, un dels ídols del Palau Blaugrana durant anys, nomenat nou ‘managing director’ de l’oficina de Nova York

El FC Barcelona ha nomenat Xavier O’Callaghan nou managing director de l’oficina de Nova York amb efectes immediats. O’Callaghan tindrà com a principals responsabilitats en aquesta nova etapa la consolidació de l’oficina i del seu equip, i també esdevindrà la persona de referència com a màxim responsable i representant del club al continent americà.

Xavier O’Callaghan, que va ser esportista d’elit a la secció d’handbol durant molts anys, havia exercit en els últims anys de mànager d’handbol, hoquei patins i futbol sala del Barça. O’Callaghan va jugar durant 15 temporades en el primer equip d’handbol del FC Barcelona i té un dels millors palmaresos dels esports professionals del club (54 títols, d’entre els quals 7 copes d’Europa, 8 lligues i 6 copes del Rei). També ha estat medallista olímpic. Va participar als Jocs Olímpics de Sydney l’any 2000, on va aconseguir una medalla de bronze, i als Jocs d’Atenes, el 2004.

El nou managing director de l’oficina de Nova York és diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Barcelona, també va cursar estudis de llicenciatura en ciències actuarials i financeres de la Universitat de Barcelona i té un executive MBA en gestió esportiva per La Salle, Universitat Ramon Llull.

És un gran coneixedor de la casa, tant de l’àrea esportiva, com de l’àrea de negoci i de l’estratègia que té com a repte l’expansió internacional del FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)