Barça

El Barça negocia per Malcom

Mercat. L’interès Barça per l’extrem del Girondins de Burdeus deixa en suspens el traspàs a la Roma quan ja s’havia anunciat un principi d’acord

El Barça obre un nou objectiu en el mercat de fitxatges. Es tracta de Malcom, extrem del Girondins de Burdeus, de 21 anys, i que ha estat una de les revelacions del passat curs a la lliga francesa. Tot i que s’havia anunciat un principi d’acord per ser traspassat a la Roma per 32 milions d’euros –només quedava pendent la revisió mèdica– , l’operació ha quedat en suspens a causa de l’interès del Barça pel jugador. De fet, Malcom no ha viatjat a la capital italiana, tal i com s’esperava. En aquest sentit, des d’Itàlia es comenta que el club blaugrana hauria presentat una oferta de 40 milions d’euros. Les negociacions venen motivades per les dificultats que implica el fitxatge de Willian a causa de l’elevat preu de l’operació i la negativa del Chelsea de deixar marxar al jugador. Tot i això, no està descartat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)