Barça

El primer clàssic, el 28 d’octubre al Camp Nou

El clàssic de la primera volta de la lliga 2018/19 es disputarà el 28 d’octubre al Camp Nou coincidint amb la desena jornada, segons va establir el sorteig del calendari que s’ha realitzat aquest migdia. El de tornada, al Santiago Bernabéu, ha quedat fixat per al 3 de març (jornada 26).

El conjunt blaugrana començarà el campionat a l’estadi el cap de setmana del 18 i 19 d’agost rebent l’Alavés, mentre que el Girona s’estrenarà a Montilivi contra el Valladolid. Pel que fa a l’Espanyol, arrencarà el campionat a Balaídos enfrontant-se al Celta.

Pel que fa a l’última jornada, es disputarà el 19 de maig. El Barça s’acomiadarà a Eibar; el Girona a La Corunya contra el Deportivo i l’Espanyol a casa contra la Real Sociedad.

Aquesta temporada el calendari de primera divisió és asimètric i l’ordre dels partits de la primera volta no serà exacte amb el de la segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)