Barça

Primer al Camp Nou

El primer clàssic es disputarà el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre (jornada 10), mentre que el del Bernabéu serà el del 2 i 3 de març (jornada 26)

El Camp Nou serà l’escenari, el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre, del primer clàssic de la lliga 2018/19. Coincidirà amb la jornada 10, mentre que el de la segona volta, al Santiago Bernabéu, queda fixat per al cap de setmana del 2 i 3 de març (jornada 26). Així va quedar establert en el sorteig del calendari de primera divisió que es va fer ahir, amb la particularitat que per primer cop es va optar per un format asimètric, de manera que l’ordre dels partits de la primera volta no han de coincidir de manera forçosa amb els de la segona. Un fet que no ha afectat a l’hora que els dos clàssics caiguin en períodes similars que en anteriors campionats. També es mantenen les aturades pels compromisos de les seleccions. Seran al setembre (del 3 al 10), a l’octubre (del 8 al 16), al novembre (del 12 al 20) i al març (del 18 al 26).

Els d’Ernesto Valverde debutaran al Camp Nou rebent l’Alavés el cap de setmana del 18 i el 19 d’agost, tot just una setmana després de disputar la supercopa d’Espanya contra el Sevilla (12 d’agost). El primer desplaçament serà al camp d’un retornat a primera: el Valladolid. Pel que fa al Madrid, arrencarà contra el Getafe al Bernabéu.

L’Espanyol, per la seva banda, s’estrenarà en el campionat contra el Celta de Vigo a Balaídos, mentre que el Girona rebrà el Valladolid a Montilivi. Els conjunt blanc-i-vermell tornarà a jugar a casa en la segona jornada, en què ja tindrà un rival tan exigent com el Madrid.

Pel que fa a altres dates destacades, el primer duel català coincidirà amb la jornada 5 (22/23 de setembre), quan el Barça rebi el Girona a l’estadi. El mateix cap de setmana l’Espanyol visitarà el Real Madrid. El primer derbi barceloní es jugarà a Cornellà-el Prat en la jornada15 (8/9 de desembre), mentre que el de la segona volta al Camp Nou ha quedat fixat per a la jornada 29 (30/31 de març).

La lliga es tancarà el cap de setmana del 18 i 19 de maig, en el qual el conjunt blaugrana visitarà Ipurua per enfrontar-se a l’Eibar. Per la seva banda, l’Espanyol rebrà la Real Sociedad, i s’acomiadarà contra l’Alavés a domicili.

Barça-Girona (jorn. 5)
22/23 de setembre
Espanyol -Girona (jorn. 13)
24/25 de novembre
Espanyol-Barça (jorn. 15)
8/9 de desembre
Girona-Barça (jorn. 21)
26/27 de gener
Barça-Espanyol (jorn. 29)
30/31 de març
Girona-Espanyol (jorn. 31)
6/7 d’abril

FORMAT ASIMÈTRIC

L’ordre dels partits de la primera volta no ha de coincidir per força amb els de la segona

INICI I FINAL

Els blaugrana rebran l’Alavés en la primera jornada i tancaran la lliga a Ipurua
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)