Barça

Tottenham, PSV Eindhoven i Inter, rivals del Barça a la Champions

Barça. L’equip de Mauricio Pochettino, liderat per Delle Alli i Harry Kane, és l’equip més fort que li ha tocat als de Valverde

El Barça no tindrà un grup fàcil en la fase de grups de la Champions League. Els d’Ernesto Valverde s’enfrontaran a Tottenham, PSV Eindhoven i Inter de Milà en el grup B. El conjunt anglès, que dirigeix Mauricio Pochettino, no ha fet cap reforç però es presenta com el rival més fort per als blaugrana, amb dues figures importants: Delle Alli i Harry Kane. Faltarà per veure si el Barça visita el nou White Hart Lane, encara en construcció i amb un retard important en les obres, o pel contrari li toca visitar un lloc sempre especial per al club blaugrana, l’estadi de Wembley, on el Tottenham juga com a local mentre finalitzen les obres de la seva nova casa.

D’altra banda, el PSV Eindhoven és l’actual campió de l’Eredivisie. L’entrenador de l’equip holandès és, des d’aquesta temporada, Mark van Bommel, que ha agafat el relleu d’un altre exblaugrana, Phillip Cocu. L’Inter de Milà de Luciano Spalletti també és, a priori, un rival complicat pels de Valverde, tot i que en els últims anys no se l’ha vist per Europa. Els italians, il·lusionats amb tornar a la màxima competició europea de clubs, compten amb Mauro Icardi com a estrella.

Calendari del Barça

El Barça debutarà en la Champions contra el PSV Eindhoven al Camp Nou i s’acomiadarà de la fase de grups també al Camp Nou, contra el Tottenham.

Jornada 1: dimarts 18 de setembre: Barça - PSV Eindhoven. 18.55 h

Jornada 2: dimecres 3 d’octubre: Tottenham - Barça. 21 h

Jornada 3: dimecres 24 d’octubre: Barça - Inter. 21 h

Jornada 4: dimarts 6 de novembre: Inter - Barça. 21 h

Jornada 5: dimecres 28 de novembre: PSV Eindhoven - Barça. 21 h

Jornada 6: dimecres 11 de desembre: Barça - Tottenham. 21 h

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)