Barça

Cristiano deixa amb un pam de nas la UEFA

Sorteig de la Champions. L’exdavanter madridista, ara a les files de la Juventus, no va presentar-se a Montecarlo tot i ser guardonat com a millor davanter

Com és tradicional, la cerimònia del sorteig de la fase de grups de la Champions es va completar amb l’entrega per part de la UEFA dels guardons als jugadors més destacats de la passada campanya. Una entrega que va tenir com a protagonista Luka Modric, premiat com a millor futbolista d’Europa segons el jurat compost pels entrenadors dels 32 equips juntament amb 55 periodistes seleccionats. El jugador croat del Real Madrid, que també va ser designat com a millor migcampista, va estar a la gala celebrada ahir al Fòrum Grimaldi de Mònaco per recollir el guardó, així com Keylor Navas i Sergio Ramos, millor porter i defensa respectivament. Per contra, no hi va ser present Cristiano Ronaldo a pesar de ser guardonat com a millor davanter. Una absència que ben segur no va fer cap gràcia als responsables de la UEFA.

La incompareixença de Cristiano va propiciar les especulacions sobre si estava motivada pel fet de no guanyar el premi a millor jugador, en què va quedar segon rere Modric Una hipòtesi que va guanyar embranzida després que el diari portuguès Record recollís unes declaracions de Jorge Mendes, representant l’exdavanter madridista ara a les files de la Juventus, molt crítiques amb el resultat de la votació: “Va marcar quinze gols, va portar el Madrid a l’esquena i va conquerir la Champions una vegada més. És simplement ridícul; una vergonya. No està en dubte el vencedor, que és el millor en la seva posició.”

Per la seva part, Ramos va admetre que l’absència de Cristiano a la cerimònia els havia sorprès, però a la vegada va mostrar indiferència: “És una decisió seva, que faci el que vulgui.” El central sí que es va retrobar amb Mohamed Salah després de la polèmica acció de la final de la passada Champions que va acabar amb la lesió del davanter del liverpool. Ramos va qualificar la polèmica oberta per aquella jugada com “un fet anecdòtic”. “S’ha girat full. L’he saludat i ja està”, hi va afegir.

El fet que el Madrid guanyés la tercera Champions consecutiva el passat mes de maig va fer que els seus jugadors dominessin pel que fa als trofeus individuals. Pel que fa a la representació del Barça, Leo Messi va ser cinquè en la votació de millor futbolista d’Europa, mentre que va ocupar el tercer graó del podi dels davanters. Andrés Iniesta i Ivan Rakitic van ser sisè i setè, respectivament, en la llista de millors migcampistes i Marc-André Ter Stegen va ser quart en la de millor porter de la passada Champions.

LEO MESSI

Va ser el cinquè més votat com a millor jugador i el tercer en la posició de davanter
Millor jugador
1. L. Modric (Madrid) 313 p.
2. Cristiano R. (Madrid/Juventus) 223
3.M. Salah (Liverpool) 134
4. A. Griezmann (Atlético) 72
5. L. Messi (Barça) 55
Millor jugadora
Pernille Harder (Wolfburg)
Millor migcampista
1. Luka Modric (Madrid) 347 p
2.K. De Bruyne (Man. City) 114
3. Toni Kross (Madrid) 69
6 Andrés Iniesta (Barça/Kobe) 16
7. Ivan Rakitic (Barça) 9
Millor davanter
1. Cristiano R. (Madrid/Juventus) 287p
2. M. Salah (Liverpool) 218
3. L.Messi (Barça) 43
Millor defensa
1. Segio Ramos (Madrid) 184
2. Rafael Varane (Madrid) 169
10. Gerard Piqué (Barça) 10
Millor porter
1. Keylor Navas (Madrid) 222 p
2. Alisson (Roma/Liverpool)) 197
3. Jeanluigi Buffon (Juventus/PSG) 92
4. M. Ter Stegen (Barça) 47

MENDES, MOLEST

El representant de Cristiano va menystenir la designació de Luka Modric
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)