Barça

Suárez: “Els que passem dels 30 hem de descansar en alguns partits”

Barça. El davanter del Barça analitza la temporada que acaba de començar amb la Champions de gran objectiu, parla dels nous fitxatges i veu un Madrid potent

Luis Suárez ha replicat aquesta nit les crítiques rebudes en els primers partits i ha parlat de la temporada que tot just comença al Barça. “Les primeres setmanes sempre són difícils i més després de venir del Mundial. No tant pel que suposa el Mundial, més aviat per la càrrega prèvia i la tensió d’abans. Estàs moll temps pendent de no lesionar-te”, ha explicat Luis Suárez en una entrevista al Tu Diràs de Rac-1. El davanter blaugrana ha rebut crítiques en els primers partits, si bé diumenge ja va lluir olfacte amb dos gols. L’internacional uruguaià, però, ha ressaltat la importància del descansar per no repetir errades de temporades anteriors. “Rotar és una decisió de l’entrenador, però en el meu cas i en el d’altres jugadors que passem dels 30, hem de ser conscients que hem de descansar en alguns partits accessibles a la lliga. Em penedeixo de no haver-ho fet contra el Leganés l’any passat, quan teníem molts punts d’avantatge i abans del partit contra el Roma. Un sempre ho vol jugar tot, però hem de ser conscients que hem d’estar preparats per als grans partits.”

El partit del Roma segueix ben present en el cap dels jugadors del Barça, tal com mostren a cada entrevista. “Tenim suficient qualitat, equip i entrenador per guanyar la Champions. Continuem tenint molt present el que va passar a Roma. Potser ens va perjudicar el quart gol que van fer aquí, vam sortir més relaxats, ells van marcar ràpid i nosaltres no vam saber tenir la pilota. Va ser una errada nostra. Ens servirà com experiència per aquesta temporada.”

Luis Suárez ha analitzat també les cares noves del Barça, repartint elogis. “M’han sorprès Arthur i Lenglet. Tenen qualitat i molta visió. Arthur té moltes coses de Xavi i Lenglet mou molt bé la pilota. Malcom és diferent, és ràpid, hàbil, com Douglas Costa quan va començar. I Arturo Vidal ens donarà la vida en físic i pot aportar molt tàcticament”. L’uruguaià també ha admès que abans de l’estiu estava segur que Griezmann vestiria de blaugrana. “Que no vingués Griezmann va ser una sorpresa, però és una decisió respectable.”

Finalment, Suárez ha parlat del gran rival. Si el dia anterior Messi va dir obertament que sense Cristiano Ronaldo perdien qualitat, l’uruguaià ha estat més prudent. “El Madrid és el Madrid i està per sobre d’individualitats. Tenen qualitat i un nou entrenador que sempre et genera més ambició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)