Barça

“Messi està un pas per davant de la resta de jugadors”

Selecció espanyola. Luis Enrique i Busquets veuen Modric, guanyador del premi a millor jugador de l’any, a anys llum de l’estrella del Barça

Luis Enrique ha estat clar quan li han preguntat aquesta tarda sobre el premi a Luka Modric com a millor jugador de la temporada. “El premi al millor jugador del món li donaria a Messi, està un pas per davant de la resta de jugadors. Una altra cosa és si parlem de títols o dels que s’ha guanyat”, ha afirmat el seleccionador espanyol i ex del Barça.

En la roda de premsa d’avui Busquets s’ha mostrat en la mateixa línia que Luis Enrique. “No sé què valora la gent en els premis, però el més gran és Messi. No hi ha ni punt de comparació amb Modric, que és un grandíssim jugador, ni amb ningú”, ha afirmat el migcampista del Barça, que ha reconegut que troba a faltar Jordi Alba amb la selecció estatal.

Finalment, Rakitic, que és company de Modric a la selecció croata i de Messi al Barça també hi ha dit la seva. “Per a mi, en general el millor del món i de la història és en Leo, però aquest ha estat l’any d’en Luka. I en Leo i tota la gent del futbol ho saben.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)