Barça

“Ara soc un jugador més complet”

Sergio Busquets. El dia que es van complir deu anys del seu debut, el migcampista reconeix que no esperava tenir una carrera tan prolífica amb títols i assegura que aquests anys ha progressat i que ara és un futbolista amb més nivell

Ahir es van complir 10 anys del debut de Sergio Busquets amb el primer equip del FC Barcelona. Va ser contra el Racing de Santander i el partit va acabar amb empat a un. En una entrevista amb els mitjans del club, recorda aquell dia i repassa algun dels moments de la seva trajectòria de blaugrana. “El dia abans ja sabia que jugaria de titular i estava molt nerviós, era la primera vegada que jugaria al Camp Nou. Tothom em va dir que estigués tranquil perquè l’entrenador ja em coneixia del Barça B i sabia què aportava a l’equip. Els companys em van aportar molta tranquil·litat.” Busquets es mostra molt orgullós que Johan Cruyff l’elogiés després de l’estrena. “Em va fer molta il·lusió.” El migcampista, que es queda amb Pep Guardiola de tots els tècnics que ha tingut, considera que amb el pas dels anys s’ha convertit en un millor futbolista. “Crec que ara soc un jugador més complet. He jugat molts partits i finals i he guanyat molts títols. Ara soc més madur i amb més experiència”, afirma.

Busquets també assegura que quan va debutar no esperava acabar tenint el pes específic que té en aquests moments ni acumular un palmarès com el que té. “Sempre hi ha la il·lusió de tenir continuïtat i de poder-te quedar en el primer equip, però mai hauria imaginat guanyar tants títols i disputar tantes finals i moments increïbles.” Quan li fan escollir un jugador, mira als inicis. “Els de la casa, com Pedro, amb qui vaig compartir el camí.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)