Barça

El pronòstic és pessimista

Thomas Vermaelen. El belga té una lesió als isquiotibials i, en espera del resultat de les proves que se li faran demà a Barcelona, tot fa pensar que haurà d’estar diverses setmanes de baixa

Tret que hi hagi una sorpresa, Thomas Vermaelen haurà d’estar de baixa com a mínim les properes setmanes, per culpa de la lesió muscular que es va fer divendres en el partit de la lliga de les nacions entre Bèlgica i Suïssa, que el va obligar a demanar el canvi durant la segona part. Ho acabaran de confirmar les proves mèdiques que se li faran demà, ja a Barcelona. En espera dels resultats, però, el pronòstic és pessimista. El seleccionador dels diables vermells, de fet, ja va assegurar, quan li van preguntar per l’estat del central blaugrana, que “de seguida va sentir alguna cosa als isquiotibials de la cuixa dreta”, així que difícilment estarà recuperat per als pròxims duels, contra el Sevilla, l’Inter de Milà i el Madrid, i potser tampoc per als següents.

Gerard Piqué, que ha aprofitat els dies de descans que Valverde va donar a la plantilla per viatjar a la Xina i assistir al Masters 1.000 de Xangai, i Clément Lenglet, serien, doncs, els únics centrals del primer equip disponibles per afrontar aquest proper tram de calendari complicat i clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)