Barça

Doble xiulada amb Vidal

Canvi controvertit. El públic del Camp Nou no va aprovar la retirada del camp d’Arthur perquè entrés el migcampista xilè, a qui també van fer veure que les seves actituds no acaben d’agradar

Arturo Vidal és un futbolista carismàtic i que ho tenia tot per guanyar-se l’estima de l’afició del Barça. De fet, sense haver fet encara res meritori, el públic del Camp Nou ja el rebia amb forts aplaudiments cada cop que entrava al camp. Durant els primers partits, el migcampista xilè va semblar entendre la seva suplència perquè havia estat lesionat i perquè arribava a un equip nou però amb el pas dels partits, i veient que continuava sense ser titular o sense jugar una quantitat de minuts destacables el seu enuig va anar a més i ho va fer públic a través de missatges a les xarxes socials. El més contundent, després del triomf en la Champions a Wembley, encara que l’endemà l’esborrés. Valverde, però, el va cridar a l’ordre i va parlar amb ell, com va admetre en la roda de premsa abans del partit contra el Sevilla.

Des del duel contra el Tottenham que no havia tornat a jugar, però ahir contra l’Inter de Milà ho va tornar a fer. El que més es recordarà, però, és que el seu canvi no va agradar gens a l’afició del Barça. Va haver-hi xiulada per partida doble. La primera al canvi pròpiament dit; o sigui, a la decisió de Valverde perquè el xilè va entrar en el lloc d’Arthur i el públic va considerar que era un canvi conservador. I ja se sap que en el Barça es defensa amb la possessió de la pilota i no posant més múscul. I també va haver-hi esbroncada per a Arturo Vidal. La gent blaugrana li va voler fer veure que les seves actituds no han acabat d’agradar perquè no són gens solidàries amb la resta dels companys. Piqué se’n va adonar i va demanar que els xiulets es convertissin en aplaudiments.

NO VA AGRADAR

L’afició del Barça va xiular el canvi perquè el va entendre com a defensiu

MURMURI

Reprimenda també per al xilè, mentre que Piqué va demanar que se l’aplaudís
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)