Barça

No a una oferta de Mediapro

‘Title rights’. Segons ‘El País’, la productora va oferir 300 milions d’euros per l’Espai Barça però el club exigia retirar la demanda contra Rosell. Josep Vives diu que és “fals” i que l’oferta era de 165 milions “reals”

El Barça va refusar l’estiu passat una oferta de Mediapro de prop de 300 milions d’euros en 20 anys pel patrocini de l’Espai Barça, segons va informar ahir El País. La mateixa notícia assegura que les dues parts es van reunir quatre cops, una amb presència del president del club, Josep Maria Bartomeu, però que les converses van acabar quan la directiva va sol·licitar a Jaume Roures, soci fundador del grup audiovisual, que retirés la demanda per espionatge industrial presentada el 2016 contra Sandro Rosell. Una demanda que també es va ampliar al mateix Barça. El portaveu del club, Josep Vives, va afirmar que és “radicalment fals” que el club condicionés un possible acord a la retirada del litigi contra Rosell, i va explicar el perquè de la negativa transmesa a Mediapro: “És cert que el club hi va tenir uns contactes puntuals, però no van cristal·litzar ni tan sols amb una proposta per escrit, ja que la proposta que es va traslladar al club no reunia ni els requisits que van aprovar els socis quan es va fer el referèndum per l’Espai Barça el 2015. El club va dir que havia de sumar un mínim de 200 milions d’euros pels title rights i aquesta oferta de Mediapro no hi arribava, perquè oferia 300 milions d’euros a pagar de forma fraccionada en 20 anys, però el cost financer l’havia d’assumir el club. En realitat, un cop descomptat el cost financer, l’oferta no era de 300 milions sinó de 165, fins i tot per sota del mínim que establia el referèndum pel que fa al finançament de l’Espai Barça”. Finalment, Vives també va carregar contra Roures: “Des del club ja no ens sorprèn tot això per part del senyor Roures. Ja estem acostumats a aquesta mena de manipulacions i estem absolutament contrariats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)