Barça

Els herois inesperats que han completat la maneta en un clàssic

Arturo Vidal. El jugador xilè fa el cinquè gol i entra en la història com Iván Iglesias i Jeffren

Arturo Vidal va agafar el relleu dels herois inesperats en un clàssic contra el Real Madrid. Seu va ser el gol que va completar la maneta contra l’etern rival i només per aquest fet ja entrarà en la història dels Barça-Madrid per sempre més. Se suma en una llista en què apareixen Iván Iglesias, que va ser l’autor de l’últim gol en el sempre recordat 5 a 0 del dream team de la temporada 93-94. Va ser en un 8 de gener de 1994 i va entrar al camp quan amb prou feines faltava un quart d’hora per al final del partit. Però no va desaprofitar una assistència de Romario a l’esquena dels centrals blancs per superar Buyo al primer toc.

El penúltim heroi inesperat en un clàssic amb maneta al Camp Nou havia estat Jeffren el 2011 en el duel entre el Barça de Guardiola contra el Madrid de Mourinho en la seva primera temporada en el club blanc. Jeffren va rematar una centrada de Bojan des de la banda dreta i va fer embogir el Camp Nou. Com ahir ho va fer Arturo Vidal anant a rematar de cap i amb caràcter una centrada de Dembélé des de l’esquerra.

El gol va servir-li per reconciliar-se amb l’afició del Barça després que el dia de l’Inter un sector del Camp Nou el xiulés quan va entrar després d’haver-se mostrat enfadat amb el tècnic a través de les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)