Barça

L’Inter respon després de la derrota al Camp Nou

Rival de Champions. El valuós triomf contra la Lazio (0-3), amb dos gols d’Icardi, situa els ‘neroazzurro’ segons a la Serie A

LAZIO 0 INTER 3

LAZIO:Strakosha, Radu (Bastos, 78’), Acerbi, Marusic, Luiz Felipe, Lulic, Badelj (Cataldi, 34’), Parolo, Milinkovic-Savic, Caicedo (Correa, 69’) i Immobile.INTER:Handanovic, Vrsaljko, Miranda, Skriniar Asamoah, Brozovic, Vecino (Gagliardini, 87’), Politano (Baldé, 88’), Perisic, Joan Mario (Borja Valero, 57’) i Icardi.GOLS:0-1 (28’) Icardi. 0-2 (41’) Brozovic. 0-3 (70’) Icardi.ÀRBITRE:Massimiliano Irrati. Va amonestar amb targeta groga Radu, immobile i Cataldi (Lazio), i Vrsaljko, Asamoah i Brozovic (Inter).

La derrota de dimecres passat al Camp Nou (2-0) coincidint amb la tercera jornada de la Champions no ha afectat la dinàmica positiva que porta l’Inter de Milà en la Serie A. Ahir a la nit l’equip neroazzurro va imposar-se a la Lazio a domicili en un duel directe per consolidar-se a la zona alta de la taula. De fet, després dels tres punts sumats, puja a la segona plaça, empatat a punts amb el Nàpols (22) i a sis del líder, la Juventus.

Els de Luciano Spalleti, que just d’aquí a una setmana rebran el Barça al Giuseppe Meazza –els blaugrana tindran l’ocasió de segellar el primer lloc del grup de Champions–, van avançar-se poc abans d’arribar a la mitja hora de joc (28’) gràcies un gol del seu principal artiller, Mauro Icardi. El davanter argentí va signar el 0-1 mitjançant un xut col·locat al pal dret de la porteria de Strakosha. Abans del descans Brozovic va ampliar l’avantatge de l’Inter fent el 0-2 amb un xut des de fora de l’àrea després d’un córner.

Ja en la segona part, Icardi va aconseguir el 0-3 definitiu amb el seu segon gol de la nit, rematant una assistència dins l’àrea de Borja Valero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)