Barça

Messi trepitja ja la gespa

Gran notícia. El jugador argentí s’entrena onze dies després de lesionar-se en el partit contra el Sevilla per tal de recuperar la mobilitat després d’alguns dies amb el braç immobilitzat

El retorn de Leo Messi als terrenys de joc podria arribar abans que no es preveia perquè la seva recuperació va a molt bon ritme. Veure l’argentí somrient es la millor notícia per a l’equip blaugrana i ahir un somreia d’orella a orella quan va poder tornar a entrenar i trepitjar la gespa onze dies després d’haver-se lesionat en el partit contra el Sevilla. La intenció es que vagi recuperant la mobilitat després d’alguns dies de tenir el braç immobilitzat amb un cabestrell per la fractura al radi. Messi va exercitar-se juntament amb Gerard Piqué i Jordi Alba, dos dels jugadors a qui Ernesto Valverde va donar un dia de festa aquesta setmana i que no van viatjar a Lleó per al partit d’anada dels setzens de final de copa del Rei contra la Cultural Lleonesa.

No van ser els únics jugadors del primer equip del Barça que ahir van ser a la ciutat esportiva. Luis Suárez, Coutinho i Rakitic van fer treball específic al gimnàs. Busquets i Ter Stegen, que tampoc van jugar la copa, no es van entrenar amb el permís del tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)