Barça

Samper en té per un mes

Malastrugança. Les proves realitzades confirmen que el migcampista té un trencament al soli de la cama dreta i que s’haurà de tornar a aturar. Des de l’abril del 2016 ha estat 368 dies de baixa

La malastrugança de Sergi Samper amb les lesions sembla no tenir fi. El destí s’ha acarnissat amb el jove migcampista del Barça, que per culpa dels problemes físics està mancat de continuïtat en la seva trajectòria professional. Des de l’abril del 2016 ha estat 368 dies de baixa. Tenia molèsties prèvies a la zona afectada, però Samper va voler jugar contra la Cultural Lleonesa perquè necessitava jugar i l’estrena en la copa del Rei era la millor ocasió després d’estar massa temps de baixa i fora de les convocatòries.

Però només va poder aguantar mitja hora sobre la gespa del Reino de León. La seva cara de desesperació a la banqueta feia mal i va ser consolat per Valverde. Ahir es van confirmar els mals pronòstics després de fer-se les proves pertinents. Samper té un trencament al soli de la cama dreta i, malgrat que en el comunicat oficial no es parla de cap temps de baixa, aquest possiblement s’allargarà al voltant d’un mes. Vol tornar contra la Cultural al Camp Nou. Un contratemps més per a un futbolista talentós marcat per les lesions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)