Barça

Messi escurça terminis i se l’espera per anar a Milà

El retorn del 10. La recuperació de l’argentí va millor del previst i ja està pràcticament decidit que viatgi a Itàlia, encara que el tècnic haurà de decidir si juga

Dimecres va tornar a trepitjar la gespa de la ciutat esportiva, onze dies després de lesionar-se en el partit contra el Sevilla. I ahir va tornar a exercitar-se juntament amb els seus companys. Amb la cara somrient els dos dies perquè la recuperació de la fractura al radi del braç dret no podia anar millor. De fet, pràcticament ja es va entrenar com un més, amb les mateixes ganes, com si no hagués tingut el braç immobilitzat durant dies. A Leo no li agrada estar-se aturat i estar allunyat dels terrenys de joc i tothom tenia clar que faria tot el possible per tornar abans del que s’havia previst inicialment.

Van determinar que estaria tres setmanes de baixa i, tenint en compte que no es volia assumir cap risc en la seva reaparició, es pensava en el seu retorn per al partit contra l’Atlético de Madrid al Wanda Metropolitano del 24 de novembre, després de l’aturada. Però Messi podria tornar abans. Gairebé segur que ho farà. En el dia d’avui pràcticament es pot donar per fet que viatjarà a Milà la setmana vinent amb la resta de l’expedició blaugrana. Ara bé, que es desplaci no garanteix que jugui, perquè això quedarà a les mans d’Ernesto Valverde, que no vol arriscar-se gens ni mica perquè no hi ha cap necessitat. A més a més, la situació de l’equip en el seu grup de la Champions és privilegiada i l’equip és perfectament competitiu sense Messi, com va quedar demostrat contra l’Inter al Camp Nou i també en el clàssic contra el Real Madrid. Una victòria els donaria la primera plaça. Ara bé, si el 10 blaugrana està en condicions de jugar uns minuts o tan sols d’entrenar-se ja serà un pas més per arribar en perfectes condicions a la difícil cita contra l’Atlético. A Madrid sí que se’l necessitarà en plena forma i sense cap mena de reserves. També va quedar confirmat que manté la negativa a tornar, ara per ara, a la selecció d’Argentina. Messi no està entre els convocats per disputar els dos amistosos contra Mèxic dels dies 16 i 20 de novembre, a Córdoba i Mendoza.

L’altra bona notícia del dia va ser veure com Samuel Umtiti ja va poder fer una part del treball amb el grup i el seu retorn, encara que no té data, sembla que cada cop és més a prop. Després de descartar l’operació, el tractament conservador que s’està utilitzant s’està allargant més del previst. Els titulars a Lleó van fer recuperació i també es van entrenar Iñaki Peña, Chumi, J. Cuenca, Miranda i Riqui Puig, del Barça B.

EN EL DIA D’AVUI

És gairebé segur que viatjarà a Milà amb la resta de l’expedició, però no que jugui

NO A LA SELECCIÓ

No participarà en els amistosos contra Mèxic dels dies 16 i 20 de novembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)