Barça

“Intentarem sortir com ho vam fer a Wembley”

Sergi Roberto. El reusenc creu que el partit del mes passat a Londres ha de servir de referent pel de demà a Milà i destaca també “el pas que ha donat tothom” en absència de Messi, al que veu “content” de tornar a estar amb l’equip

Sergi Roberto ha estat el jugador escollit del Barça per comparèixer aquesta tarda en roda de premsa al Giuseppe Meazza, just abans de l’entrenament. Aquests són alguns dels temes més importants dels que ha parlat:

EL BARÇA A FORA EN CHAMPIONS

“Sabem que si guanyem ja serem primers de grup i sortirem amb moltes ganes de quedar primers i fer un bon partit. És cert que en els últims anys en Champions a fora no hem fet partits molt bons, però enguany a wembley sí que ho vam fer, i mirarem de sortir igual que ho vam fer a Londres”.

POSSIBLE RETORN DE LEO MESSI

“El veig bé, content de tornar a estar amb nosaltres i nosaltres contents de tenir-lo i que hagi viatjat, encara que no tingui de moment l’alta mèdica. No sé si estarà per jugar demà”.

BONS RESULTATS SENSE MESSI

“Està clar que haver guanyat sense ell ens reforça. Han estat partits en què tots hem donat un pas més, i és la línia a seguir. Sense Messi no som tan forts però hem demostrat que hi ha un gran equip per fer grans coses”.

LA CONNEXIÓ AMB LUIS SUÁREZ

“No està estudiat, surt així i són coses del partit. Ell és qui està més aprop de l’àrea i m’entenc molt bé amb ell. Tant de bo continuï en ratxa i jo ajudant-lo perquè així sigui”.

GOLS ENCAIXATS

“Estem encaixant més gols que l’any passat, i toca fer autocrítica. Hem de millorar coses, però també estem tranquils, perquè som líders en la lliga i també en la Champions. La temporada és llarga i hi ha coses a millorar, però la línia a seguir és la dels últims partits”.

PROTAGONISTA, UN ALTRE ANY, DE LATERAL

“Jo mai he dit que vulgui ser protagonista al mig del camp, sinó a l’equip. Jo el que vull és tenir minuts. I si és de lateral, doncs encantat, no és una posició nova per mi. Vull seguir ajudant l’equip al camp”.

LA SITUACIÓ D’ARTURO VIDAL

“És un jugador que en partits així ens vindrà bé, encara que no ha tingut molts minuts, però contra el Madrid ja va marcar quan va sortir. La temporada és llarga i ara potser no està tenint els minuts que voldria però treballa moltíssim i estic segur que serà un jugador importantíssim per a nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)